OVER ONS

Car Cleaning Center Apeldoorn

De klantvriendelijke medewerkers van Car Cleaning Center Apeldoorn willen autobezitters graag in de watten leggen. Uw kostbare bezit zal – mits goed onderhouden – zijn waarde blijven behouden. Bij goed onderhoud hoort ook de verzorging van uw auto. Car Cleaning Center Apeldoorn wil de verzorging van uw auto graag van u overnemen.

Car Cleaning Center Apeldoorn heeft zich als doel gesteld om op een duurzame manier de werkzaamheden uit te voeren. Dit geldt zowel op het gebied van energie- als waterverbruik. De gebruikte shampoos zijn biologisch afbreekbaar en al het zand, olie en vuil dat bij elke wasbeurt vrijkomt, wordt opgevangen en op verantwoorde wijze door professionele bedrijven afgevoerd. Echt duurzaam dus.

Wij vertrouwen erop dat door onze inzet en werkwijze de klant niet alleen tevreden met zijn auto naar huis gaat, maar dat wij er mede voor zorgen dat deze auto meer oplevert dan een gelijkwaardige auto die niet bij ons in behandeling is.

Hierdoor creëer je voor iedere partij een win-win situatie. Mede door deze instelling verwachten wij u nog vaak als klant te mogen begroeten.

Wij poetsen voor zakelijke en particuliere klanten die kiezen voor kwaliteit.

WIJ ZIJN:

Goed bereikbaar

Concurrerend in prijs

Van alle markten thuis

Zeer snel en gedetailleerd

Professioneel

Zeer flexibel

WIJ HEBBEN:

Vakkundig personeel

Oog voor uw waardevolle bezit

Snelle doorlooptijden (of service)

Ophaal (en terugbreng) service

Car Cleaning Center Apeldoorn heeft een eigen ophaalservice die in overleg met u uw auto ophaalt en compleet gereinigd bij u thuis of op het werk aflevert.

Verzekerd bij schades e.d.

Wij zijn verzekerd voor eventuele schades die bij ons op de werkvloer aan uw auto ontstaan. In combinatie met de hoge beveiligingseisen die wij hanteren kunt u uw auto daarom met een gerust hart bij ons achterlaten.