DIENSTEN

Buitenzijde

Pre wassen

Het voertuig wordt volledig ingeschuimd met een ph neutrale shampoo welke het grove vuil insluit. Op deze manier wordt reeds een groot gedeelte van het vuil verwijderd, om zo de kans op extra krassen tijdens het wassen te minimaliseren.

Wassen

Bij een periodieke wasbeurt gebruiken wij een ph neutrale shampoo voorzien van additieven om zo de eerder aangebrachte beschermingslaag te voeden en onderhouden wat de levensduur aanzienlijk verlengt.

Reinigen velgen, banden en wielkasten

De banden en wielkasten worden ingesprayed met een alles reiniger, terwijl het vuil losweekt worden de velgen met een zuurvrije velgen reiniger en diverse verschillende borstels aan de buitenzijde goed schoongemaakt. Aansluitend wordt alles met een hogedrukreiniger op 60C afgespoeld.

Polijsten

Afhankelijk van de staat en dikte van de lak kunnen wij een lakcorrectie uitvoeren om zo lichte tot zware krassen uit de lak te polijsten. Vaak zijn meerdere polijstsessies noodzakelijk om het best haalbare resultaat te bereiken en de volledige glans weer terug te brengen aan de lak.

Waszetten

Na het polijsten is de toplaag van de lak als een spiegel, echter de dieper gelegen lak behoeft ook aandacht, door onder andere het gebruik van alkalische shampoo’s en UV straling wordt deze schraal en verkleurd. Door met een duurzame was de lak na te bewerken, wordt deze dieper gelegen lak gevoed wat resulteert in een vollere kleur en diepere reflecties.

Lakverzegeling

Als finishing touch kan de lak verzegeld worden met een hoogwaardige duurzame wax, hierin zijn meerdere keuzes. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Verwijderen van stickers en reclame

Bij ons kunt u op vakkundige wijze uw oude belettering, stickers en lijmresten van uw auto laten verwijderen zonder dat daardoor schade ontstaat aan de lak. Glans en kleurverschillen zullen tot het minimale worden terug gebracht door het polijsten en verzegelen van de lak.

Binnenzijde

Automatten reinigen

Het eerste vuil wordt bij het instappen opgevangen door de automatten, zeker in de natte wintermaanden nestelt het vuil zich tot aan de kern. Door een vezeldiepe reiniging worden uw automatten weer als nieuw. De mat van de bestuurderszijde heeft het zwaar te verduren, vaak vertoond deze als eerste slijtageplekken, voor een scherpe prijs kunnen wij nieuwe automatten op maat leveren.

Luchtspuit

Met behulp van een compressor en een speciaal voor auto’s ontwikkelde luchtspuit worden kieren en naden, luchtroosters en stoelgeleiders schoon geblazen.

Stofzuigen

Het complete interieur wordt grondig behandeld met een krachtige stofzuiger, de kofferbak, de ruimte voor het reserve wiel, de voorstoelen, de achterbank en opbergvakken komen allemaal aan de beurt.

Vlekken Verwijderen

Stoffenbekleding heeft de negatieve eigenschap om vuil te absorberen. Alleen het oppervlak reinigen volstaat in de meeste gevallen niet. Door een vezeldiepe reiniging wordt ook de dieper gelegen vervuiling verwijderd waardoor het vaak mogelijk is om oude hardnekkige vlekken te verwijderen.

Leer behandeling

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft lerenbekleding wel degelijk onderhoud nodig. Leer is een natuurproduct en droogt op den duur uit. Daardoor ontstaan er haarscheurtjes in het leer. Nadat het leer gereinigd is met een ph neutrale leerreiniger, wordt er een leerdressing aangebracht met een matte afwerking.

Geurneutralisatie

De definitieve verwijdering van een vervelende doordringende geur begint bij het opsporen en wegnemen van de bron. Dit gebeurd door een vezeldiepe reiniging van bekleding, hemel en vloerbekleding. Aansluitend volgt een antibacteriële behandeling van het complete interieur. Tot slot wordt er een ozon-apparaat in het interieur geplaatst welke op biologische wijze de geur definitief verwijderd.